Kat Liggende
Sidse sh.jpg

Sidse Kærsgaard

Project Manager

Mit forløb

26.6.21 injektion med Pfizer-Biontech batch nr. FE 2090 – 1. indsprøjtning.

Tager hjem, 3-4 timer senere, let summen og trykken i hovedet, venstre side, talte med mor, der er bioanalytiker. Blev enige om at se tiden an.

Sov let fra lørdag d. 26. til søndag, vågnede tidligt omkring kl. 4 og var meget frisk, kunne ikke sove igen.

Dette gentager sig de efterfølgende dage, kunne godt falde i søvn, men kunne ikke sove igennem.

Går til læge 1. juli pga. summen i hovedet, lægen anerkender at det kan være relateret til vaccine, men får besked om at vente 14 dage for at se om det forsvinder af sig selv.

Dagen efter, 2. juli, begynder hjertet at slå uregelmæssigt, ringer til lægen, da det er ubehageligt, men kommer ikke igennem, så ringer efter ambulance, da det bliver værre. De undersøger Pt. i ambulancen og tager EKG, men siger at arytmi er almindeligt for kvinder i den alder.

Pt. tog selv på hospitalet om aftenen 2. juli og fik taget røntgen og blodprøver. Bliver udskrevet d. 3. juli om morgenen.

Søndag d. 4. sover dårligt, men vågner og ryster i hele kroppen mandag d. 5. juli, mister evnen til at sove, kan mærke sitren i ansigt og øjenlåg, sveder og har kvalme, føler og har oplevelsen af at noget er slukket, der er noget helt galt i kroppen. Overnatter hos veninde, men sover ikke. Ringer til egen læge, men får ingen aftale.

Pt. tager derpå hjem til sin søster og niece, men hun oplever ikke at kunne mærke sine følelser i forhold til sin niece og sine katte. Hun føler sig forandret, hun er blevet tom, kold, er ikke længere så omsorgsfuld og empatisk. Hun har således fire ”transformationsdage” og kommer på Hvidovre 6. juli, tilkalder hjælp da hun er bange for at ”gå i gulvet”, mens niecen er tilstede. Bliver ikke rigtig undersøgt, sendt hjem med Oxapax for at sove hos sin søster. Blev endnu mere hyper, lukkede ikke et øje, sover ikke de næste nætter, hentes af forældrene 7. juli hos søster – sover ikke men er ikke træt. Opholder sig i egen lejlighed med mor og begynder at få pletter på arme og ben. Hendes blodårer begynder at hæve særligt synligt på armene, kan ses under huden, får blå-gule mærker på benene, blodudtrækning. Kunne ikke finde ud af pakke en taske, da hun skulle afsted, hjernen kunne ikke rumme det. De kører om aftenen til Bispebjerg og få taget blodprøver, men de finder ikke noget.

Kører derpå med forældrene til deres hjem i Nykøbing. På vej hjem i bilen er der landskamp, der streames på telefoner, og noget ”elektrisk” går i hjernen og får Pt. til at skrige, at de skal slukke. Huden begynder at lugte af svovl. Fingrene og hud på armene med sikkerhed.

Da hun kom hjem vil kattene ikke kendes ved hende, lugter til hende, men løber væk. Summen i hovedet fortsætter. Er der hele tiden og stadig.

Fordøjelsen påvirkes, opkastning, diarré og forstoppelse vekselvis, mad optages ikke. Forskellig farvet afføring, fra metalfarvet, til grøn og orange. Oplever strøm i maven, i hele kroppen, kan ikke mærke sult eller mæthed. Spiser fordi hun ved det er nødvendigt.

Sover ikke fra mandag til torsdag. Er oppe hele natten, forvirret over hvad der sker, kan ikke rationelt forstå, at hun ikke bliver træt, spekulerer over kattene.

Mærker at hjernen bliver påvirket, bliver aggressiv, føler at hjernen snurrer rundt, og desuden tinnitus. Forandrer identitet, men kan ikke styre det, ligger og skriger ude i haven, er klar over, at situationen er helt unormal, ringer 112 og ringer til lægen i frygt for ikke at blive taget alvorligt, så hun er med i telefonen. Har kontakt til lægehuset, ambulancefolkene tager ikke tingene seriøst. Får diagnosen angst trods lav puls, ønsker at overføre Pt. til Oringe, men hun afslår. Falsk information om accept af psykisk diagnose i journalen. Bliver sendt hjem og skal tage Phenergan, et køresygemiddel der sløver, men det virker ikke, selv om det for nogle år siden havde oplevet at det virkelig gjorde hende utroligt træt.

Går mange nætter uden at sove, har kun sovet få timer på medicin. Sveder slim på torso om natten mens hun tager Phenergan.

Tager på sygehus 11. juli skadestue akut fra søndag til mandag. Henvisning til neurolog, får melatonin 12. juli. Kroppen føles bedøvet, men søvn udebliver.

Bispebjerg 13. juli, men neurolog kommer ikke.

Vagtlæge 17. juli – optiker konstaterer forandringer. Nakkestivhed. Nægtet undersøgelse på Nykøbing trods venlig vagtlæge, afviser grundet vaccineskade. Dette gentager sig med afvisning fra en anden vagtlæge to dage senere.

Bliver hentet af veninde 19. juli og kører til vagtlæge i Roskilde, egen læge er på ferie, lytter og forsøger at få Pt. på neurologisk og udskriver Imozop sovemiddel. Får ikke effekt, tager først ½ og så den anden halve.

20. juli: Læge i lægehus udskriver i stedet Truxal i stedet. Bliver meget frustreret, fordi det heller ikke virkede, blev blot konfus. Kl. 4 om natten tager til Roskilde for at tale med psykiater, får at vide hun ikke kan få anti-depressiver, men får Imozop, som virker sporadisk, men kortvarigt.

Fortsætter med dette til 28. juli, hvor hun bliver indlagt på Bispebjerg, MR-scan med kontrast, kan ikke lægge en slange i højre arm, spørger til sammenhæng med hjernesymptomer i venstre side, men afvises. Sygeplejersker fortæller, de har fået mundkurv, de må ikke gå ind i noget med vaccinebivirkninger, kun blodpropper behandles, advares om ”skizofren?” i journal. Får psykose-pille, og Quetiapin udleveres som sovemiddel. Psykiatrisk team undersøger, læge nægter at udlevere psykiatrisk medicin.

Løbende også tjek af hørelse pga. mistanke om tinnitus, men der findes ikke noget. Henvist til audiologisk på Bispebjerg.

Egen læge kommer tilbage, afviser og sender til søvnobservation på åben afdeling. Sygeplejersker fortæller om mundkurv og frygter indespærring af pt.

Alle henvendelser til Enhedslisten affejes som personsag.

Søvnobservation i 4 dage, eksperimenterer med sovemidler uden resultat, bliver sendt hjem.

Blander melatonin med sovemidler og får kortvarigt en effekt.

Bløder meget hver 14. dag, voldsomt. Får spiral fjernet primo september. Blødninger stopper. Havde regelmæssig cyklus inden injektion. Menstruation ophører fra oktober.

Ultimo august afvises undersøgelse pga. mavesmerter på Bispebjerg.

Får fjernet spiral 9. september, tigger og beder egen læge om hjælp, læge får psykiater koblet på sagen og går med på at finde ud af noget om søvn og dosering. Opfordrer Pt. til at finde en anden læge.

Ender med at køre til psykiatrien fra 9. – 12. september, ny søvnobservation på lukket afdeling med løfte om somatiske undersøgelser – intet af dette blev opfyldt. ”Helvede på jord” – de noterer ikke, når der ringes på klokken, at Pt. falder og slår hovedet, fordi hun bliver svimmel, men ikke sover, så hun bliver omtåget af medicinen. Udskriver sig selv på eget ansvar da mor kommer.

Symptomer

26.6.2021 injektion med Pfizer-Biontech batch nr. FE 2090 – 1. indsprøjtning. Klager over følge-bivirkninger:

 • Summende lyde i hovedet, særligt i venstre side

 • Tinnitus-lignende symptomer på begge ører

 • Søvnløshed – fatal insomnia

 • Oplevelse af identitetsforandring                                                                                     

 • Hjerte arytmi – uregelmæssig hjerterytme – trods lavt blodtryk og normal eller lav puls

 • Koncentrationsbesvær ved koordineringsopgaver

 • Sitren i hele kroppen

 • Appetitløshed og kvalme

 • Fordøjelsesbesvær – diarré, forstoppelse, opkastning

 • Kolde og varme zoner på kroppen uafhængigt af omgivelserne – forkert kulde-varme regulering

 • Oversensibel hud med tendens til smerter

 • Brændende smerter i huden fra navlen og opefter

 • Brændende varme smerter dybere i muskulatur og nerver i hals og nakke og ned langs rygraden

 • Lyd- og lysfølsomhed

 • Smerter bag øjnene

 • Følelse af ondt i hjernen – smertejag

 • Dobbeltsyn – sløret syn ved berøring af øjet

 • Blodudtrækninger – pletter på benene og armene

 • Hævede blodårer

 • Ophør af menstruation

 • Vægttab

 • Uønsket hårvækst på kroppen

 • Følelse af kranielle forandringer med opfattelse af knasende lyde i kraniet

 • Kranielle forandringer

Følg med på Facebook

 • Facebook
Giv Livet Tilbage FB cover.jpg