top of page

FAQ - svar på spørgsmål

Hvad går pengene til?

Denne sides indsamling finansierer først og fremmest forskellige former for behandlinger, medicin og kosttilskud, Sidse har brug for. På vores Facebook-side kan du se, hvad vi akut mangler penge til.

Hvordan kan jeg ellers hjælpe?

Sidse har brug for, at der er nogen, der kan være der for hende, men ikke alt for mange nye mennesker. Vi andre, der bruger mange kræfter og megen tid på at hjælpe, kan også have brug for hjælp, så vi kan være der for Sidse. Kontakt os gerne via formularen her, hvis du mener, du er i stand til at gøre noget for os. 

Er i en rigtig velgørenhedsorganisation?

På vores Facebook-side har vi valgt at betegne os selv som en Velgørenhedsorganisation, men vi er ikke registreret som forening - endnu. Vi gør dette i privat regi bl.a. for ikke at blive pålagt alt for mange opgaver med administration og gebyrer til alt muligt. Det handler om at hjælpe Sidse og de andre, der er skadet og svigtet - ikke at skabe flere systemer!

Jeg kender nogen, der har brug for hjælp - hvad gør jeg?

Sidse har allerede kontakt til flere andre, der også har svære skader og symptomer. Vi vil gerne dele vores erfaringer med andre, så de ting, der virker for Sidse, også kan komme andre til gode. Skriv til os via formularen her, så tager vi kontakt til dig og hører nærmere... 

FAQ: FAQ
bottom of page