top of page
Giv Livet Tilbage PayPal billede.png

Giv Livet Tilbage

Vi er nødt til at bede dig om at hjælpe økonomisk. De fleste af os, der arbejder for at hjælpe Sidse og de andre skadede, har nemlig allerede udtømt vores egne økonomiske resurser. Sidse og hendes familie har naturligvis også brugt alt for mange penge i en desperat søgen efter noget, der virker. Så alle bidrag går til at hjælpe Sidse!

Vi har derfor oprettet denne private indsamling blandt alle jer, der kender til Sidse og hendes kamp. Vi ved ikke, hvordan fremtiden former sig, så vi planlægger ikke lige nu at organisere os i en forening eller lignende, også fordi vi har haft blandede erfaringer med at samarbejde med organisationer, som gerne vil promovere sig selv eller en bestemt sag i forbindelse med Sidses kamp. Og det er desværre mere skadeligt end gavnligt. Så nu prøver vi selv ad denne vej og håber på din opbakning! 

Giv Livet Tilbage med MobilePay

Klik på billedet herunder eller scan koden og send penge med MobilePay til 6287NG . Tak!

OBS: Da der tilsyneladende er problemer med MobilePay/Box, indsætter vi her Sidses mobilnummer 22 29 15 31 i håbet om, at en direkte overførsel hertil virker i stedet for. Ellers beder vi om, at I anvender Sidses kontonummer (se nedenfor). På forhånd mange tak for hjælpen. (Tilføjelse: Sidse kan ikke modtage hverken opkald, sms eller mms på hospitalet. Kun beskeder online via nettet på en sikret kabelforbindelse).

Ny box dec 22.jpg
Giv Livet Tilbage med bankoverførsel direkte til Sidsess

Hvis det er svært at overføre til MobilePay Box'en, kan man også overføre direkte til hendes bankkonto:
REG.NR. 0400 KONTONR. 4022050414

IBAN kontonummer: DK5404004022050414

- TAK!

Slutbillede 2.png
Giv Livet Tilbage med Paypal

Her kan du bruge betalingskort...

bottom of page