top of page

Sidses seneste status - en bøn om hjælp

- desperat og overvældende læsning...

SIDSE HAR BRUG FOR HJÆLP

Af Sidse Kærsgaard

Sidse hospital.jpg

HJÆLP MIG: SKADET AF INJEKTIONEN OG SVIGTET

Kæreste alle

Mens de ansvarlige politikere og andre medskyldige for det her verdensomspændende mareridt julehygger med deres familier, er vi nogle, som fortsat kæmper for vores liv efter at være blevet groft eksperimenteret på. I morgen er det juleaften og min 40-års fødselsdag. Aldrig havde jeg troet, den skulle holdes uden min familie på et privathospital i udlandet

Jeg ønskede slet ikke denne injektion. Jeg havde på fornemmelsen, noget var helt galt. Men jeg faldt i efter at være blevet løjet for, groft manipuleret og presset helt derud, hvor følelserne og kærligheden til mine sårbare medmennesker desværre tog over for fornuften. Det står lige nu til at koste mig livet, hvis jeg ikke finder pengene til at fortsætte den nødvendige, intensive behandling, jeg lige nu er i.

Siden seneste opdatering blev min situation desværre ved med at udvikle sig i den forkerte retning. Til sidst kunne jeg ikke mere. Intet i min krop fungerede. Særligt den smertefulde, elektriske sitren og de brændende smerter over alt samt den høje, elektriske ”tinnitus” i hele hovedet 24 timer i døgnet uden søvn, da min hjerne er skadet (forhåbentlig midlertidigt) og ude af stand til at lukke ned, blev for meget. Min læge havde flere gange forsøgt at få mig indlagt, men Bispebjerg Hospital i København, hvor jeg hørte til, nægtede at tage imod mig – samme mønster som på andre akutmodtagelser, hvor jeg tidligere har forsøgt at få hjælp. Afvist alle steder. Det er nærliggende at få den tanke, om jeg nægtes hjælp, fordi jeg offentligt har fortalt min historie og advaret andre om sprøjten. For hvorfor vil man ellers behandle en skadet medborger så usselt på trods af, jeg har udredning fra bl.a. Tyskland, som tydeligt viser en del af mine skader?

Jeg befinder mig derfor nu på et privathospital i udlandet, efter endegyldig afvisning i det danske sundhedssystem samt egen læges godkendelse og på supplerende lægers opfordring. Dog for egen regning indtil videre, da jeg endnu ikke har haft hverken kræfter eller overskydende penge til at anlægge en sag omkring mine skader og rettigheder i den forbindelse. Jeg tvivler dog også på, jeg får medhold i noget som helst, så længe det hele er så korrupt, som det er. Jeg ville ønske, jeg kunne blive i Danmark og heale stille og roligt sammen med min familie. Men jeg er desværre så hårdt ramt, at det ikke er en mulighed. Jeg er nødt til at søge hen, hvor folk forstår, hvad injektionen har gjort ved mig, og hvor der findes teknologi til at angribe disse skader så vidt muligt.

Jeg er lige nu i den værste klemme. Jeg burde fokusere mine sparsomme kræfter på min helbredelse. Men samtidig er jeg tvunget til fortsat at bede om hjælp igen og igen og igen – fordi det er så voldsomt, hvad der er sket, og derfor også så svært at helbrede. Så jeg forstår godt, det kan være svært at forstå, at jeg kan være så skadet, men samtidig være i stand til at lave opdateringer. Jeg kan fortælle, at jeg skriver teksterne i hånden lidt ad gangen for så til sidst at samle det herinde. Så ja – det hele bliver langt og rodet, men sådan må det være. Når man som jeg ikke er klar til at dø endnu, kan man finde kræfter til det umulige.

Jeg ønsker selv at uddybe min historie. Min rejse. Mit behandlingsforløb indtil nu. I hvert fald så meget som jeg nu kan og må fortælle af hensyn til dem, som har hjulpet og fortsat hjælper mig. I derude bliver nødt til at forstå, at det for læger og behandlere etc. over hele verden ikke er risikofrit at hjælpe skadede folk efter sprøjten. Her, hvor jeg er, er der patienter fra hele verden. Det er den samme historie, de fortæller. Stigende dødstal i alle aldersgrupper og flere og flere invaliderede mennesker, som ingen hjælp får til deres skader på de offentlige hospitaler. Mange, som ønsker at hjælpe, trues eller bestikkes til tavshed. Må folk snart vågne op og forstå den ondskab, som lige nu rulles ud over menneskeheden verden over.

Det koster i gennemsnit godt 10.000 kroner i døgnet at være her, alt efter hvor meget behandling jeg får. Sådan er det desværre med 24 timers privat døgnbehandling uden nogen former for tilskud. Der er dog fuld fokus på at holde udgifterne så langt nede som overhovedet muligt. Men jeg kan ikke få behandlingerne andre steder, hvor jeg tilmed kan være i et afskærmet miljø for den elektromagnetiske påvirkning/stråling (EMF/EMR), som sideløbende er ved at slå mig ihjel grundet den vanvittige EHS, jeg har udviklet af "vaccinen". Det kan jeg her. Nogle vil nok mene, mit liv ikke er så mange penge værd. Jeg håber og beder til, at nogle af jer derude ser anderledes på det. Jeg ønsker af hele mit hjerte at leve og være med til at hjælpe så mange så muligt med den viden og det netværk, jeg har fået opbygget på min rejse. Men det kræver desværre, jeg er i en tilstand, hvor jeg kan holde ud at være til. Og der er jeg desværre ikke endnu.

Jeg har indtil nu været igennem yderligere udredning og en række både afgiftende og styrkende behandlinger, herunder to større rensninger af blod, væv og celler, som jeg skal have flere af. I dag måtte jeg fra morgenstunden have akut IV-smertebehandling, da jeg var ved at knække over på midten efter endnu en nat i smertehelvede uden søvn. Jeg er så taknemmelig over at være her og håber, jeg kan få lov til at blive her, så længe det er nødvendigt

Jeg beder jer derfor af hele mit hjerte om fortsat at støtte mig økonomisk, hvis I kan. Om at dele det her ud til så mange som muligt. Om at tage personligt fat i alle, I kender, både herhjemme og i udlandet, som måske kunne have mulighed for at hjælpe. Om at bede for mig og fortsat sende mig og min familie tanker eller opmuntrende hilsener. Det har vi brug for. Om at konfrontere de ansvarlige og medansvarlige omkring det svigt af uforståelige dimensioner, som danske statsborgere, ligesom mennesker over hele verden, har været udsat for og fortsat udsættes for.

Jeg er lige nu rørt til tåre over at have mennesker i mit liv, som har lavet et indsamlings- og video-initiativ (Sidse nu!) for at hjælpe med at opdatere på min situation. Af hjertet tak for jeres hjælp og støtte. Det betyder alt for mig Jeg håber, videoen giver en lidt bedre forståelse af, hvad det er, de har gjort ved mig

Det er ikke for sjov, at folk som Reiner Fuellmich + team, Sacha Stone + team, Harald Kautz-Vella, Dr. Ariyana Love (+ Dr. Robert O. Young) m.fl. har været inde over min sag og for de flestes vedkommende fortsat er det på sidelinjen. Jeg er ligeså af hele mit hjerte så taknemmelig for alle jer i Danmark, som har hjulpet og fortsat hjælper mig

Jeg har knoklet for at advare, redde og hjælpe så mange som overhovedet muligt på den her rejse. Før det her skete, havde jeg allerede viet mit liv til at kæmpe for dem, mennesker som dyr, som ikke selv havde en stemme. Det fortsætter jeg med til den dag, jeg dør. Jeg håber derfor af hele mit hjerte, I fortsat er med mig, så længe jeg stadig er her.

Hjælp til behandling: https://www.givlivettilbage.dk/giv

Link til video: https://www.givlivettilbage.dk/videoer

Seneste tidligere opdatering om min situation: https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10160426636466703

#VaccineskadetOgSvigtet #StøtSidseKærsgaardsKamp #GivLivetTilbage

#VaccineInjured #RealNotRare #CanWeTalkAboutIt #YouAreNotAlone #TeamHumanity #react19 #StopTheShots #CrimesAgainstHumanity #TargetedIndividuals #SupportSidseKærsgaardsFight

Projekter: Projects
bottom of page