top of page

Sidses status oktober 23 - en bøn om hjælp

- desperat og overvældende læsning...

wolf-4561204_1280 tyranny.png

SIDSE HAR BRUG FOR HJÆLP

Af Sidse Kærsgaard oktober 2023

INVALIDERET AF COVID-19 INJEKTIONEN OG SVIGTET AF SYSTEMET

Kæreste jer

 

I juni 2021 begik jeg den skæbnesvangre fejl at lade mig vildlede til at tage en enkelt såkaldt Covid-19 vaccine fra Pfizer/BioNTech (batch FE2090). Få timer efter begyndte mareridtet med de første invaliderende symptomer startende med en høj, elektrisk summen i venstre side af mit hoved (stiksiden) for så efterfølgende at gå i hjertet og til sidst i hele kroppen.

 

Herefter startede en ikke blot umenneskelig tilstand, men også et umenneskeligt tovtrækkeri mellem praktiserende læge og hospitalsvæsenet – uden at jeg fik den nødvendige udredning og behandling, jeg desperat havde brug for.

 

Der var stor modstand i det offentlige sundhedssystem på at hjælpe mig som skadet efter Covid-19 injektionen – og det er der mig bekendt stadig. Hvis der findes nogle i dette system, som oprigtigt gerne vil hjælpe mig, vil jeg meget gerne høre fra jer.

 

Jeg har derfor på skrift, at der ikke er yderligere udredning og behandling at tilbyde mig som skadet og invalideret efter Covid-19 injektionen i det offentlige sundhedssystem. Det har dog hverken ført til en henvisning fra rette instanser på hospitalerne til udredning og behandling i udlandet eller til en førtidspension.

 

Heldigvis har jeg fået opbakning fra egen praktiserende læge samt udenlandske læger, men det har ikke udløst økonomisk hjælp til udredning og behandling. Faktisk skete det modsatte. Jeg endte med at blive frataget al økonomisk hjælp af Københavns Kommune, fordi jeg så mig nødsaget til at opsøge udredning og behandling i udlandet.

 

Status på min situation:

 

Jeg er nu tilbage i Danmark efter 2,5 måneders indlæggelse i Schweiz og et længere behandlingsophold i Frankrig. Efter fremgang på flere fronter blev jeg desværre nødt til at afbryde behandlingen, da jeg ikke kunne få det til at hænge sammen økonomisk.

 

Jeg befinder mig lige nu hos godhjertede folk i Sydvestjylland, efter jeg har måttet opgive min elskede lejlighed i København grundet min tilstand og alvorlige EHS som følge af Covid-19 injektionen.

 

Efter hjemkomsten har jeg desværre fået et ret voldsomt tilbagefald. Det er særligt de invaliderende tinnitus-lyde, de elektrisk brændende vibrationer i hele kroppen samt hjerterytme- og søvnforstyrrelserne, der for alvor er blusset op igen.

 

Jeg forsøger lige nu at færdiggøre en udgivelse, som vil blive lagt ud på Substack både på dansk og engelsk. Min forhåbning er, at jeg på denne platform kan dele yderligere oplysninger om min sag uden at blive udsat for censur.

 

Jeg ved godt, jeg før har varslet udgivelse af yderligere viden om min sag, hvorefter jeg har været nødt til at vente efter rådgivning herom.

 

Eftersom jeg var en af de første skadede i Danmark til at stå frem og advare andre samt har givet interview til folk som Reiner Fuellmich og Sacha Stone, skal den rette balance findes mellem dels at kæmpe sagen for mine medmennesker og dels at passe på de folk, som har hjulpet mig, samt på mig selv og min familie. Det er en meget svær balance.

 

Diagnoser og fund:

 

Jeg har bl.a. fået konstateret følgende som følge af Covid-19 injektionen:

  • Post-Covid-19 Vaccination Syndrome (PCVS)

  • Myalgic Encephalomyelitis (ME) / Chronic Fatigue Syndrome (CFS)

  • Electro Hyper Sensitivity (EHS)

 

Herudover er der lægefagligt dokumenteret en række andre alvorlige forhold og fund i min krop og i mit blod ud over de nævnte diagnoser. Dette materiale må vente lidt med at blive offentliggjort grundet sagens alvor.

 

Min symptomliste er lang. Noget er blevet bedre, noget er fortsat det samme, og noget er desværre blevet værre. Dette er symptomer, jeg ikke kan leve med i længden. Derfor er jeg nødt til at lede videre efter kuren til lindring. Håbet er selvfølgelig fuld helbredelse.

Brug for juridisk assistance:

 

Jeg har løbende fået juridisk vejledning og bekræftelse på, at jeg har en god sag. Men jeg mangler fortsat en advokat, som vil gå hele vejen sammen med mig og forhåbentlig være med til at danne præcedens for andre skadessager efter Covid-19 injektionerne.

 

Jeg har brug for juridisk hjælp til at få anmeldt de fysiske og psykiske overgreb, jeg har været udsat for, samt hjælp til at få ryddet op i det karaktermord, som ligeså er forsøgt sat ind på mig. Jeg har den nødvendige lægefaglige dokumentation samt de nødvendige vidner til at gøre just det, men desværre ikke pengene på forhånd. Hjælp til at finde den rette anklager modtages med stor taknemmelighed.

Fortsat brug for praktisk og økonomisk hjælp:

Jeg har tidligere været i kontakt med flere af jer dygtige behandlere derude. Men dialogen er ofte blevet vanskeliggjort af manglende internetforbindelse og alvorlig udmattelse fra min side. Jeg har nu adgang til en kablet forbindelse igen, hvilket gør kontakten nemmere. Jeg skal dog fortsat begrænse tiden foran computeren, fordi jeg forværres, når jeg sidder der. Derfor leder jeg så vidt muligt efter praktisk hjælp, herunder lindrende behandling, i eget hjem.

Jeg er uddannet cand.comm. i kommunikationsvidenskab og kulturantropologi samt efteruddannet i fundraising og projektledelse. Jeg har knoklet hele mit liv for at dygtiggøre mig og har ikke på noget tidspunkt ønsket evig forsørgelse af andre. Men situationens alvor taget i betragtning har jeg lige nu brug for al den økonomiske hjælp, jeg kan få, så jeg hurtigst muligt kan få taget opfølgende analyser samt genoptaget behandlingen ude enten som ambulant patient eller i bedste fald som indlagt.

En dag vil folk forhåbentlig forstå, at jeg gjorde og fortsat gør mit bedste for også at give noget tilbage med den viden, jeg har delt, den retssag, jeg forsøger at få sat i gang, samt med min vision om at etablere en holistisk læge-, dyrlæge- og tandlægeklinik samt healingcenter uden brug af skadelig kemi.

Hvis du vil hjælpe mig, kan du skrive til:

contactsidse @ gmail.com (fjern mellemrum før og efter @)

Jeg svarer, så hurtigt jeg kan. Jeg beder om forståelse for, at det ikke altid går så hurtigt grundet min fysiske situation.

Jeg modtager en del venneanmodninger her på Facebook. Hvis du har sendt eller sender mig en anmodning, vil det være rart med en kort besked, så jeg ved bare lidt om, hvem du er. Ellers ser jeg den som udgangspunkt ikke.

Kram og kærlighed fra mig til jer

#SupportSidsesFight

#VaccineInjured #UncensoredVaccineInjured #HearUs #HelpUs #RealNotRare #CanWeTalkAboutIt #YouAreNotAlone #TeamHumanity #react19 #FightForYou

#StopTheShots #TargetedIndividuals #CrimesAgainstHumanity #FollowTheMoney #FollowTheSilenced #FollowTheEvidence

SENESTE OPDATERINGER:

Ny video ude (23. juli 2023):

https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10161108379866703

Your support is needed - to make a new documentary (18. juni 2023): https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10161028573971703

Kort status fra Frankrig (14. juni 2023):

https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10161019146641703

Opdatering - om det politiske og økonomiske svigt (7. maj 2023):

https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10160931595866703

Nye beviser på vej (30. april 2023):

https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10160913672996703

Kort status fra Schweiz (19. februar 2023):

https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10160753619546703

Et svar på onde rygter (3. februar 2023):

https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10160717818606703

Opdatering fra SMC – med udtalelse fra min schweiziske overlæge (6. januar 2023):

https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10160654175651703

Opdatering fra SMC (23. december 2022):

https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10160621041056703

Opdatering – med analysesvar fra tyske laboratorier og blodbilleder (30. oktober 2022):

https://www.facebook.com/sidsekaersgaard/posts/10160426636466703

Projekter: Projects
bottom of page