Sidses seneste status - en bøn om hjælp

- desperat og overvældende læsning...

SIDSE HAR BRUG FOR HJÆLP

Af Sidse Kærsgaard

Kæreste alle

Jeg er nu tilbage i Danmark efter at være blevet hentet til Tyskland i et desperat forsøg på at lindre mine voldsomme skader efter det fatale Pfizer/BioNTech-stik sidst i juni 2021. Jeg tog afsted for at finde behandling til mig selv og ikke mindst til alle jer andre skadede med samme eller lignende symptomer, som også er ladt i stikken. Mit største ønske var derfor at komme hjem i bedring med viden til at kunne hjælpe andre videre også.

I starten gik det fremad, og jeg var fortsat optimistisk, da jeg den 8. april talte live med Viviane Fischer, som hentede mig i Danmark, og Reiner Fuellmich fra den tyske undersøgelseskomité Corona Ausschuss (https://corona-ausschuss.de). Desværre gjorde en række omstændigheder, at behandlingsforløbet ikke gik, som jeg havde håbet. Mit værste mareridt var at komme hjem fra Tyskland i samme eller værre stand. Det mareridt er nu blevet til virkelighed. Jeg føler en enorm sorg og håbløshed lige nu. Jeg ved ikke længere, hvad jeg skal gøre. Jeg takker af hele mit hjerte for jeres opbakning og støtte til behandling og medicin – også selvom det i denne omgang ikke gik som håbet i Tyskland.

Mange af os er blevet eksperimenteret på og bevidst skadede på den mest bestialske måde. Beviserne er der, men censuren og frygten afholder desværre stadig mange fra at forstå. Jeg forstod det selv for sent: https://www.stopworldcontrol.com/jury

I Tyskland blev jeg mødt af fagfolk, som forstod alvoren – dog uden præcis at kende løsningen. De kunne bekræfte, at det var de samme symptomer, de så hos mange af os. Nogle værre end andre, men stadig det samme mønster. Desværre er vi oppe imod noget, som er så vanvittigt, at det selv for nogle af de mest vidende folk på nuværende tidspunkt er svært eller umuligt at løse – og slet ikke uden adgang til det rette udstyr samt massiv investering af tid og ressourcer i behandlingen.

Når magthavere skødesløst eksperimenterer med ondskabsfuld teknologi og skadelige substanser i forklædning af ”livsreddende vacciner”, er det dømt til at gå gruelig galt – og det var velsagtens også meningen. Det er i sandhed et supervåben, som desværre har fået både invaliderende og dødelig udgang for rigtig mange mennesker på kloden. Det er så ulækkert og så ondt, at jeg ikke har ord for det. Jeg håber, at de, som er direkte og indirekte ansvarlige for det her, må blive stillet til ansvar og få den straf, de fortjener. At ødelægge livet for så mange uskyldige mennesker og efterfølgende vende dem ryggen vidner om karaktertræk, som kun onde skabninger besidder.

Da jeg blev ramt og blev klar over situationens alvor, gjorde jeg alt, hvad jeg kunne, for at advare. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, for at kæmpe for mit eget liv, for at kæmpe for alle jer, som også var blevet skadede, og for alle jer, som potentielt risikerede også at blive ramt via de mange tvangsforanstaltninger. Min belønning kom i første omgang i form af hjælp fra gode folk i Danmark og efterfølgende akut hjælp fra Tyskland. Desværre gik det som nævnt ikke som håbet. Jeg sender så mange tanker og kærlighed til alle jer, der ligesom mig er blevet invaliderede af det her ondskabsfulde eksperiment. Til alle jer, som er pårørende. Til alle jer, som har stået model til så meget i jeres kamp mod eksperimentet. I er i mine tanker alle sammen.

Det her er sandsynligvis kun begyndelsen på helvede på jord. I, som ved besked, ved, hvad jeg taler om. Jeg beder derfor af hele mit hjerte om, at I, som kæmper for frihed og fred, imod magttyranniet og de eksperimentelle forsøg, som flere og flere risikerer at blive udsat for, om at stå sammen nu. I er nødt til at samle jer og stå sammen, hvis I skal vinde den her kamp. Jeg beder jer: Lad ikke min kamp og mine lidelser være forgæves. Hold sammen nu og læg unødvendige stridigheder på hylden. Ellers vinder I ikke den her kamp. Jeg er med jer hele vejen – enten her eller på den anden side alt efter, hvordan min tilstand udvikler sig. Jeg tager lige nu en dag ad gangen.

Lige så knust jeg er over at have fået ødelagt mit liv på den mest modbydelige måde, lige så stolt er jeg over at have holdt ud så længe og kæmpet en så umenneskelig kamp. Som sagt: Lad ikke min kamp og mine lidelser være forgæves. Kæmp videre for en harmonisk verden for både mennesker og dyr uden tyranni fra de onde kræfter, som forsøger at ødelægge vores klode, klodens fantastiske dyreliv og os som naturlige, biologiske og sjælelige mennesker. Jeg håber, at de, som forsøger at ødelægge menneskeheden med deres ondskabsfulde bedrag, selv vil blive udryddet, når sandheden går op for folk.

Tak til alle jer, som har hjulpet mig på den ene eller den anden måde. I betyder alt for mig. Uden jer havde jeg ikke holdt ud så længe. Jeg havde håbet på og bedt til et andet og bedre udfald end det nuværende. Jeg havde hele livet foran mig – og jeg elskede mit liv. Jeg havde viet mit liv til at kæmpe for andre, både mennesker og dyr, og til selv at være det bedste menneske, den bedste kattemor samt den bedste moster og faster, jeg overhovedet kunne. Det er der blevet sat en stopper for, da jeg lige nu lider for meget til at kunne være noget for nogen. Forhåbentlig har jeg dog gjort en forskel via min kamp i denne sag.

De kærligste hilsener

Sidse
 

Er du blevet skadet efter stikket? Du er ikke alene: #RealNotRare